Най-големите противници за влизането на България в Шенген са партии, които

...
Най-големите противници за влизането на България в Шенген са партии, които
Коментари Харесай

Костадинов: Най-големи противници на влизането в Шенген са политическите партньори на управляващите

" Най-големите съперници за влизането на България в Шенген са партии, които са политически сътрудници на ръководещите три формации в българското държавно управление ". Това разяснява пред публицисти в парламента Костадин Костадинов, водач и ръководител на ПГ " Възраждане ".

Костадинов засяга дейностите на Европейската национална партия (ЕНП) и Алиансът на либералите в Европейския парламент. Костадинов уточни, че ЕНП са партньорска организация на ГЕРБ и ДСБ в ръководещата коалиция, а в Нидерландия, партията на Марк Рюте си партнира с Движение за права и свободи и " Продължаваме Промяната ". 

" Нашите лицемери, обяснявайки по какъв начин не са ни допускали в Шенген, не помнят да кажат, че това го вършат техните по този начин наречени сътрудници ", сподели Костадинов и добави, че политическите обединения, които вземат участие в ръководството на България, нямат сътрудници, а " господари ".  

Относно идното гласоподаване в пленарна зала на предложението за отпадане на дерогацията от 1 януари следващата година, Костадинов уточни, че колкото по-късно тази точка бъде гласувана, толкоз по-добре. 

" Ние нямаме опция на вноса на руски нефт ", съобщи водачът на " Възраждане ". По думите му страната ни имала доста огромен проблем с доставката на какъвто и да било нефт, друг от съветския.

Той означи още, че никой не коментирал въпроса обвързван с решението на Турция да усили таксите за прекосяване през Босфора. 

В началото на днешното пленарно съвещание в декларация от парламентарната естрада от  " Възраждане "  настояха, че държавното управление не извършва целите, които си е сложило при своето сформиране, измежду които и целта за присъединение на България към Шенген и участието в еврозоната. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР